Multimove Bornem

Op woensdag 11 en zaterdag 14 januari starten we met een lessenreeks Multimove in sporthal Breeven. Op deze manier willen we kinderen tussen 3 en 8 jaar, een gevarieerd bewegingsprogramma aanbieden, waarbij de focus ligt op de algemene motorische ontwikkeling van 12 fundamentele bewegingsvaardigheden.

Wanneer

 • 11 jan 2017
  -
  16 dec 2017
  maandag
  Gesloten
  dinsdag
  Gesloten
  woensdag
  van 14u. tot 16u.
  donderdag
  Gesloten
  vrijdag
  Gesloten
  zaterdag
  van 14u. tot 16u.
  zondag
  Gesloten

Prijs

€ 30,00 (Basisprijs: € 30)

Waar

naam
Sportcentrum Breeven
adres
Barelstraat 111b2880 Bornem

Info

Op woensdag 11 januari starten we met Multimove in sporthal Breeven. Op deze manier willen we de kinderen, 3 – 8 jaar, een gevarieerd bewegingsprogramma aanbieden, waarbij de focus ligt op de algemene motorische ontwikkeling van 12 fundamentele bewegingsvaardigheden. Dit zijn bewegingsvaardigheden (o.a. dribbelen, glijden, heffen & dragen, …) die een kind reeds op jonge leeftijd moet verwerven om de motorische ontwikkeling te bevorderen.
Multimove stimuleert kinderen om gevarieerd en voldoende te bewegen. Hierdoor worden de basisvaardigheden beter ontwikkeld, krijgt het kind sterkere botten en spieren. De kinderen leren nieuwe vriendjes kennen in een sportieve en uitdagende omgeving!
Met Multimove willen we je kind voorbereiden op een gezonde en levenslange sportbeoefening naar zijn of haar favoriete sport! Wekelijks komen een aantal bewegingsvaardigheden aanbod in de lessen. Met Multimove leggen we dus een basis voor breed en gevarieerd bewegen.
Want als je kind niet kan springen, landen, lopen, vangen, werpen… kan hij of zij ook niet badmintonnen, basketten, rugby spelen, …
Start? Woensdag 11 januari en zaterdag 14 januari
Waar? Sporthal Breeven, Barelstraat 111b 2880 Bornem
Wanneer? Elke woensdag en zaterdag 14-15u en 15-16u
Prijs voor een lessenreeks? 30€ voor 10 lessen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten