48ste Paastochten

Deze informatie is niet meer actueel!
Beschermde tocht + WalkOn wandeltocht in samenwerking met VayamundoNatuur en bos vormen de leidraad, met voor alle afstanden de dreven van het Graafschap met het sprookjesachtige kasteel Marnix de Sainte - Aldegonde. De grotere afstanden gaan via het gehucht "Roddam" naar de eerste rustpost en vandaar naar de deelgemeente Hingene. Daar wandelt men doorheen het park en de bostuinen van kasteel

Wanneer

  • 17 apr 2017
    van 07.30 u tot 18.00 u

Prijs

€ 1,50 (Basistarief: € 1.50; Niet leden van een wandelfederatie: € 1,50; Leden van een wandelfederatie: € 1,10)

Waar

naam
Sporthal domein Breeven
adres
Barelstraat 111B2880 Bornem

Tickets

e-mail
alois.vermeir@telenet.be

Info

Beschermde tocht + WalkOn wandeltocht in samenwerking met Vayamundo
Natuur en bos vormen de leidraad, met voor alle afstanden de dreven van het Graafschap met het sprookjesachtige kasteel Marnix de Sainte - Aldegonde. De grotere afstanden gaan via het gehucht "Roddam" naar de eerste rustpost en vandaar naar de deelgemeente Hingene. Daar wandelt men doorheen het park en de bostuinen van kasteel d' Ursel en langs de prachtige tuin van het jachtpaviljoen "De Notelaer" op de oever van de Schelde. De grootste afstanden maken vanuit de rustpost te Hingene nog een lus die gaat tot in het dorpje Wintam, gekend door de grote zeesluis die de Schelde met het kanaal naar Brussel verbindt.
Vanuit het recreatiedomein Breeven, maak je kennis met het "land van Stille Waters" met de Schelde die zich in verleidelijke bochten een weg baant tussen groene oevers, slikken en schorren.
Naast het traditionele paaseitje dat iedere deelnemer meekrijgt, worden er per uur een aantal prijzen onder de deelnemers verloot waaronder een weekend voor 2 personen in één van de Vayamundo verblijven in Oostende of in Houffalize.
Alle activiteiten

Organisatie

naam
Wandelclub Kadee Bornem vzw

Deel deze pagina