Speelpleinwerking: Beresterk tegen Monsters

Deze informatie is niet meer actueel!
De speelpleinwerking is een initiatief waar kinderen zoveel mogelijk hun vakantie kunnen beleven. Wij organiseren speelpleinwerking tijdens alle vakanties behalve tijdens de kerstvakantie. Samen met de animatoren probeert de jeugddienst de kinderen een leuke vakantie te bezorgen. Een vakantie waarin niets moet en alles mag Professor I.K. WEETALLUS Beresterk tegen de monsters De professor zapt ...

Wanneer

 • 30 okt 2017
  -
  3 nov 2017
  maandag
  van 08u. tot 16.30u.
  dinsdag
  van 08u. tot 16.30u.
  woensdag
  Gesloten
  donderdag
  van 08u. tot 16.30u.
  vrijdag
  van 08u. tot 16.30u.
  zaterdag
  Gesloten
  zondag
  Gesloten

Prijs

€ 4,00 (Inwoners betalen 4 euro voor een hele dag, 2 euro voor een halve dag.Niet- inwoners betalen 5 euro voor een hele dag en 2,5 euro voor een halve dag.)

Waar

naam
Zaal Kloosterheide
adres
Kloosterstraat 892880 Bornem

Contact

Telefoon
038906947

Info

De speelpleinwerking is een initiatief waar kinderen zoveel mogelijk hun vakantie kunnen beleven. Wij organiseren speelpleinwerking tijdens alle vakanties behalve tijdens de kerstvakantie. Samen met de animatoren probeert de jeugddienst de kinderen een leuke vakantie te bezorgen. Een vakantie waarin niets moet en alles mag

Professor I.K. WEETALLUS
Beresterk tegen de monsters

De professor zapt nog eens, gewoon uit nieuwsgierigheid. Hij wil weten hoe Halloween ergens anders gevierd wordt.
Amai, die mensen zijn hier goed verkleed. Die zien er werkelijk monsterachtig uit. Die vermommingen zijn net echt. Hij gaat eens vragen hoe ze dat doen.
Dan wordt hij achter een rots getrokken door een beertje met een regenboog op zijn borst. Wat is me dat hier zeg. Die is ook al zo goed verkleed. Maar zijn ze wel verkleed?? Is de professor niet gewoon in een eeuwenoude strijd tussen de beertjes en de verschrikkelijke monsters beland. Kan hij de beertjes helpen? Dat wordt een bangelijk avontuur.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten