Aperitiefconcert met Svenja Van Driessche viool

Deze informatie is niet meer actueel!
Svenja Van Driessche, één van onze meest getalenteerde jonge violisten, pianiste Stefanie Proot en hoorniste Louisa Van Dessel brengen u enkele hoogtepunten uit hun rijk repertorium. Op het programma staat werk van Maurice Ravel, Eugène Ysaÿe en Johannes Brahms. Svenja Van Driessche bereidt zich momenteel voor op de Koningin Elisabethwedstrijd voor viool en Cultuurkring “De Meivis” geeft haar ...

Wanneer

  • 18 feb 2018
    van 00.00 u tot 23.59 u

Prijs

€ 15,00 (Basistarief: 15,00 €)

Waar

naam
Onze-Lieve-Vrouwkerk
adres
Omgangstraat 92880 Mariekerke (Bornem)

Info

Svenja Van Driessche, één van onze meest getalenteerde jonge violisten, pianiste Stefanie Proot en hoorniste Louisa Van Dessel brengen u enkele hoogtepunten uit hun rijk repertorium. Op het programma staat werk van Maurice Ravel, Eugène Ysaÿe en Johannes Brahms.
Svenja Van Driessche bereidt zich momenteel voor op de Koningin Elisabethwedstrijd voor viool en Cultuurkring “De Meivis” geeft haar met dit concert de kans zoveel mogelijk praktijk op te doen voor deze prestigieuze wedstrijd.
Samen met haar moeder Louisa Van Dessel, hoorn en Stefanie Proot aan de piano speelt ze het wondermooie hoorntrio van Johannes Brahms (hoorn, viool en piano) dat zelden te horen is op een kamermuziekconcert.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten