Speelpleinwerking: Waar is Mjölnir

Deze informatie is niet meer actueel!
De speelpleinwerking is een initiatief waar kinderen zoveel mogelijk hun vakantie kunnen beleven. Wij organiseren speelpleinwerking tijdens alle vakanties behalve tijdens de kerstvakantie. Samen met de animatoren probeert de jeugddienst de kinderen een leuke vakantie te bezorgen. Een vakantie waarin niets moet en alles mag Waar is Mjölnir Thor is zijn hamer kwijt. Waar heeft hij dat ding toch ...

Wanneer

 • 12 feb 2018
  -
  16 feb 2018
  maandag
  van 08u. tot 16.30u.
  dinsdag
  van 08u. tot 16.30u.
  woensdag
  van 08u. tot 16.30u.
  donderdag
  van 08u. tot 16.30u.
  vrijdag
  van 08u. tot 16.30u.
  zaterdag
  Gesloten
  zondag
  Gesloten

Prijs

€ 4,00 (Inwoners betalen 4 euro voor een hele dag, 2 euro voor een halve dag.Niet- inwoners betalen 5 euro voor een hele dag en 2,5 euro voor een halve dag.)

Waar

naam
Zaal Kloosterheide
adres
Kloosterstraat 892880 Bornem

Contact

Telefoon
038906947

Info

De speelpleinwerking is een initiatief waar kinderen zoveel mogelijk hun vakantie kunnen beleven. Wij organiseren speelpleinwerking tijdens alle vakanties behalve tijdens de kerstvakantie. Samen met de animatoren probeert de jeugddienst de kinderen een leuke vakantie te bezorgen. Een vakantie waarin niets moet en alles mag

Waar is Mjölnir

Thor is zijn hamer kwijt. Waar heeft hij dat ding toch gelaten? Toch niet in de gereedschapsschuur van papa Odin? Nee, daar ligt hij ook niet. Grote speren, maretakken en zwarte vogels ja. Maar zijn hamer, niet te zien.
Odinverdorie toch, waar ligt die nu? Maar wacht eens. Loki zal toch weer niet aan het grappen en grollen zijn.
Thor roept zijn beste bootbemanning bijeen en ze trekken erop uit om de hamer terug te vinden. Hoe doen ze dat het beste? Gewoon het spoor van de bliksems volgen.
Waar varen ze nu toch heen? Precies naar dat platte landje waar Burnehen ligt. Zouden ze Loki en de hamer daar vinden?

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten