gespreksnamiddag: "Hoofdpijn en/of migraine" door neurologe Dr. Marie-Berthe Lenders

Deze informatie is niet meer actueel!
We hebben allemaal al eens last van hoofdpijn. Voor de meesten onder ons is deze hoofdpijn van voorbijgaande aard, voor sommige mensen wordt het echter een voortdurend probleem dat hun leven ernstig ontwricht. Vandaar dat wij jullie uitnodigen voor onze gespreksnamiddag. U krijgt die namiddag een antwoord op vragen als -wat is hoofdpijn? -wat is migraine? -wat is het niet? -wat kunnen ...

Wanneer

  • 13 nov 2018
    van 14.00 u tot 16.30 u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Dienstencentrum Den Dries
adres
Driesstraat 672880 Bornem

Contact

Telefoon
032966905
e-mail
isa.spieke@telenet.be

Info

We hebben allemaal al eens last van hoofdpijn. Voor de meesten onder ons is deze hoofdpijn van voorbijgaande aard, voor sommige mensen wordt het echter een voortdurend probleem dat hun leven ernstig ontwricht. Vandaar dat wij jullie uitnodigen voor onze gespreksnamiddag.
U krijgt die namiddag een antwoord op vragen als
-wat is hoofdpijn?
-wat is migraine?
-wat is het niet?
-wat kunnen oorzaken of uitlokkende factoren zijn?

Reumaliga Klein-Brabant, een zelfhulpgroep voor mensen met elke vorm van reuma (o.a. Bechterew, Reumatoïde artritis, Fibromyalgie, Lupus, Psoriatische artritis,C.V.S., Artrose, Jicht, Osteoporose, Sclerodermie, Acuut reuma...). Bij ons ontmoet je inspirerende mensen die ook met reuma te maken hebben. In de loop van hun ziekteproces hebben ze ontdekt wat wel en niet voor hen werkt. Zij willen graag hun kennis en ervaring met je delen. Doel: Contact met lotgenoten, waar en hoe kan men de beste hulp krijgen?, uitwisselen van informatie en ervaringen tijdens maandelijkse bijeenkomsten, lezingen door gastsprekers, ontspanningsmomenten. De werking van de liga gaat als volgt: mensen die geïnteresseerd zijn om aan te sluiten kunnen twee keer langskomen om te zien of de groep hen bevalt. Indien positief, kan men lid worden en dient men jaarlijks 15 EURO lidgeld te betalen. Elk lid of geïnteresseerd lid krijgt van ons 2 weken vooraf alle informatie over een activiteit per brief of per email (zoals gewenst) toegestuurd.
Het dienstencentrum situeert zich tussen het WZC OLVROUW (rusthuis) en de kleuterschool van OLVP Dries Bornem. De voordracht vindt plaats op verdiep - 1, lift is voorzien!
Er is parkeergelegenheid op de DRIES-parking, in de Broekstraat, Stationsstraat of op de parkings van het gemeentehuis of het station (mits een eindje stappen).
Opgelet: op sommige plaatsen dient u uw parkeerschijf of gehandicaptenkaart te leggen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten