Bornem in the Sky

Deze informatie is niet meer actueel!
Tijdens het lenteopendeurweekend van 9, 10 en 11 maart staat Bornem op stelten! Je kan tijdens die dagen dineren op maar liefst 55 meter hoogte met een adembenemend zicht op het centrum van Bornem, maar vooral veel Bornems lekkers, zélfs op sterniveau! Niet minder dan 8 zaken nemen deel: Heat, Baroque, 't Alternatief, 't Luxhuis, Entrepot du Vin, Veggie and more, Billi'z, en Eyckerhof. Tussen ...

Wanneer

  • 10 mrt 2018
    van 00.00 u
  • 11 mrt 2018
    van 00.00 u tot 23.59 u

Waar

naam
Bornem
adres
PLATTE HEEGTESTRAAT2880 Bornem

Contact

website
http://www.bornem.be

Info

Tijdens het lenteopendeurweekend van 9, 10 en 11 maart staat Bornem op stelten! Je kan tijdens die dagen dineren op maar liefst 55 meter hoogte met een adembenemend zicht op het centrum van Bornem, maar vooral veel Bornems lekkers, zélfs op sterniveau! Niet minder dan 8 zaken nemen deel: Heat, Baroque, 't Alternatief, 't Luxhuis, Entrepot du Vin, Veggie and more, Billi'z, en Eyckerhof. Tussen 9 tot 22 uur kan je aanschuiven aan de vliegende tafel op het Kardinaal Cardijnplein. Reserveren doe je bij de deelnemende zaken!
Topflorist Sören Van Laer uit Branst en andere Bornemse bloemsierkunstenaars steken Bornem in een bloemig jasje. Nooit eerder geziene bloemenkunst in ons centrum. Dat moet je gezien hebben!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten
foto: bornem

Organisatie

Deel deze pagina