Fortengordel 2018: Fort van Bornem

Deze informatie is niet meer actueel!
20 mei is het zover! Dan openen de forten rond Antwerpen voor een dag exclusief hun deuren. Ontdek deze groene oases vol geschiedenis in jouw buurt. Ook het fort van Bornem doet mee! Tijdens de Fortengordel staan er 28 forten en schansen in de provincie Antwerpen te springen om jou te ontvangen met rondleidingen, tentoonstellingen en verrassende activiteiten. De fietsroutes leiden je van fort ...

Wanneer

  • 20 mei 2018
    van 10.00 u tot 18.00 u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Fort Bornem
adres
Barelstraat 2282880 Bornem

Info

20 mei is het zover! Dan openen de forten rond Antwerpen voor een dag exclusief hun deuren. Ontdek deze groene oases vol geschiedenis in jouw buurt. Ook het fort van Bornem doet mee!

Tijdens de Fortengordel staan er 28 forten en schansen in de provincie Antwerpen te springen om jou te ontvangen met rondleidingen, tentoonstellingen en verrassende activiteiten. De fietsroutes leiden je van fort tot fort.
In het fort van Bornem kan je terecht voor een geweldige tentoonstelling, een rondvaart op de fortgracht, optredens en zo veel meer!
Het volledige programma vind je op www.fortengordel.be

De forten vormen een waardevolle groene gordel rond Antwerpen met een hoge erfgoedwaarde. De Fortengordel is de kans om zelf te ontdekken wat de forten te bieden hebben. Kan je er niet bij zijn? Geen probleem, want ook tijdens de rest van het jaar zijn hier tal van boeiende activiteiten en recreatiemogelijkheden. Ontdek het aanbod op www.fortengordels.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten
foto: Fortengordel 2018 foto: Fort Bornem

Organisatie

naam
Provincie Antwerpen

Deel deze pagina