Natuurvormen tekenen

Deze informatie is niet meer actueel!
Deze reeks tekenlessen zijn voor mensen die verbinding zoeken met de natuur. In de natuur komen de mooiste vormen voor. Neem de doorsnede van een vrucht, de spiraalvorm van een slakkenhuis, de knoppen aan een tak. We kunnen erg veel inspiratie halen uit de natuur. In deze cursus zoeken we naar vormen in de natuur die ons aanspreken. We onderzoeken waaiervormen, takvormen, spiraalvormen, ...

Wanneer

 • 16 nov 2018
  -
  14 dec 2018
  maandag
  Gesloten
  dinsdag
  Gesloten
  woensdag
  Gesloten
  donderdag
  Gesloten
  vrijdag
  van 09u. tot 11.30u.
  zaterdag
  Gesloten
  zondag
  Gesloten

Prijs

€ 150,00 (Basistarief: 150,00 €)

Waar

naam
De Remise
adres
Kloosterstraat 162880 Bornem

Contact

e-mail
info@laboarte

Info

Deze reeks tekenlessen zijn voor mensen die verbinding zoeken met de natuur.

In de natuur komen de mooiste vormen voor. Neem de doorsnede van een vrucht, de spiraalvorm van een slakkenhuis, de knoppen aan een tak. We kunnen erg veel inspiratie halen uit de natuur.

In deze cursus zoeken we naar vormen in de natuur die ons aanspreken. We onderzoeken waaiervormen, takvormen, spiraalvormen, vruchten, texturen en kleuren. We werken toe naar één grote compilatie van natuurvormen, uitgewerkt met pen, aquarel en gouache.

Je tekent naar eigen vermogen en op je eigen tempo. Het is jouw ontdekkingstocht, waarbij het proces belangrijker is dan het resultaat.
Je hoeft helemaal niet goed te kunnen tekenen om deel te nemen.

Deze cursus bestaat uit 5 lessen op vrijdag, telkens van 9u tot 11u30 en gaat door in lokaal "Amethist" in Groepspraktijk De Remise, Kloosterstraat 16 te Bornem

Data: 16, 23, 30 november, 7 en 14 december 2018

Inschrijven kan via https://laboarte.be/kalender/natuurvormen-tekenen.html

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten