Koken met supergranen

Deze informatie is niet meer actueel!
Quinoa, spelt, boekweit, haver, gerst, gierst... Deze smakelijke granen maken nauwelijks deel uit van ons eetpatroon, terwijl ze heel veel goede eigenschappen bezitten. Tijd om ze beter te leren kennen en te bereiden! In deze cursus krijg je info over de verschillende granen: hoe herken je ze, wat is hun voedingswaarde en hoe verwerk je ze in gerechten? Je krijgt receptideeën voor ...

Wanneer

  • 31 jan 2019
    -
    14 feb 2019
    maandag
    open
    dinsdag
    open
    woensdag
    open
    donderdag
    van 19u. tot 22u.
    vrijdag
    open
    zaterdag
    open
    zondag
    open

Prijs

€ 45,00

Waar

naam
Cultuurcentrum Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem

Info

Quinoa, spelt, boekweit, haver, gerst, gierst... Deze smakelijke granen maken nauwelijks deel uit van ons eetpatroon, terwijl ze heel veel goede eigenschappen bezitten. Tijd om ze beter te leren kennen en te bereiden! In deze cursus krijg je info over de verschillende granen: hoe herken je ze, wat is hun voedingswaarde en hoe verwerk je ze in gerechten? Je krijgt receptideeën voor voorgerechten, bijgerechten, gerechten met vlees of vis en vegetarische gerechten en dessertjes. www.femma....

Quinoa, spelt, boekweit, haver, gerst, gierst... Deze smakelijke granen maken nauwelijks deel uit van ons eetpatroon, terwijl ze heel veel goede eigenschappen bezitten. Tijd om ze beter te leren kennen en te bereiden!
In deze cursus krijg je info over de verschillende granen: hoe herken je ze, wat is hun voedingswaarde en hoe verwerk je ze in gerechten? Je krijgt receptideeën voor voorgerechten, bijgerechten, gerechten met vlees of vis en vegetarische gerechten en dessertjes.

www.femma.be

Begeleiding: Annie Mondelaers.

I.s.m. Praktische School.
45 euro (excl. ingrediënten)
Maximum 16 deelnemers
Meebrengen: aardappelmesje, snijplankje en keukenhanddoek

3 donderdagen | 19 tot 22 uur
31.01, 07.02, 14.02

Alle activiteiten