Ode aan Boudewijn De Groots Nacht en Ontij

Deze informatie is niet meer actueel!
Nacht en Ontij werd uitgebracht in 1969 en is de vierde plaat van Boudewijn De Groot. Ze wordt nog steeds beschouwd als het mysterieuze buitenbeentje binnen zijn oeuvre. Het experimentele karakter en de eigenzinnige teksten gecombineerd met de avant-garde opnametechnieken en de vakkundig gearrangeerde melodieën zorgden voor opgetrokken wenkbrauwen bij fans van het eerste uur. Mauro ...

Wanneer

  • 13 feb 2019
    van 20.30 u tot 22.30 u

Prijs

€ 20,00 (Abo tarief 18/19: € 17 | Vriendenpas 18/19: € 17 | -19 tarief: € 10 | Gratis voorstelling vriendenpas: € 0)

Waar

naam
Schouwburg

Info

Nacht en Ontij werd uitgebracht in 1969 en is de vierde plaat van Boudewijn De Groot. Ze wordt nog steeds beschouwd als het mysterieuze buitenbeentje binnen zijn oeuvre. Het experimentele karakter en de eigenzinnige teksten gecombineerd met de avant-garde opnametechnieken en de vakkundig gearrangeerde melodieën zorgden voor opgetrokken wenkbrauwen bij fans van het eerste uur. Mauro Pawlowski richtte het kersverse Braaknoot Ensemble op met enkele bloedrochelende sjamanen om Nacht en ...

Nacht en Ontij werd uitgebracht in 1969 en is de vierde plaat van Boudewijn De Groot. Ze wordt nog steeds beschouwd als het mysterieuze buitenbeentje binnen zijn oeuvre. Het experimentele karakter en de eigenzinnige teksten gecombineerd met de avant-garde opnametechnieken en de vakkundig gearrangeerde melodieën zorgden voor opgetrokken wenkbrauwen bij fans van het eerste uur.

Mauro Pawlowski richtte het kersverse Braaknoot Ensemble op met enkele bloedrochelende sjamanen om Nacht en Ontij opnieuw tot leven te brengen. Boudewijn De Groot gaf alvast zijn goedkeuring!

Met: Mauro Pawlowski (gitaar/zang), Annelies Van Dinter (zang), Lore Dejonckheere (zang), Elko Blijweert (gitaar), Jeroen Stevens (drums), Pascal Deweze (gitaar), Fulco Ottervanger / Joris Caluwaerts (toetsen), Dijf Sanders / Roman Hiele (elektronica), Wietse Beels / Christophe Beels (viool) en Marc Pijpops (altviool).

Tip: deze voorstelling valt ook onder de TOTZ-actie!

Alle activiteiten