De Broers Geboers

Deze informatie is niet meer actueel!
Marnix Geboers komt uit het prison. En ‘t ziet er niet goed uit: zijn vrouw is nu met een andere vent, moeder ligt in ‘t ziekenhuis en zijn jongste broer Ivan, verkleed als vrouw, voelt zich niet goed in zijn vel. Wanneer vader André na jaren totaal onverwachts opduikt en de Rus Andreï, de nieuwe vriend van hun ma, ook zijn intrek neemt in de overbevolkte woonst, slaan bij onze ...

Wanneer

  • 18 apr 2019
    van 20.30 u tot 22.30 u

Prijs

€ 20,00 (Abo tarief 18/19: € 17 | Vriendenpas 18/19: € 17 | -19 tarief: € 10)

Waar

naam
Schouwburg

Info

Marnix Geboers komt uit het prison. En ‘t ziet er niet goed uit: zijn vrouw is nu met een andere vent, moeder ligt in ‘t ziekenhuis en zijn jongste broer Ivan, verkleed als vrouw, voelt zich niet goed in zijn vel. Wanneer vader André na jaren totaal onverwachts opduikt en de Rus Andreï, de nieuwe vriend van hun ma, ook zijn intrek neemt in de overbevolkte woonst, slaan bij onze Marnix de stoppen door: ‘t is al doodkloppen wat de klok slaat. Gelukkig is er nog ...

Marnix Geboers komt uit het prison. En ‘t ziet er niet goed uit: zijn vrouw is nu met een andere vent, moeder ligt in ‘t ziekenhuis en zijn jongste broer Ivan, verkleed als vrouw, voelt zich niet goed in zijn vel. Wanneer vader André na jaren totaal onverwachts opduikt en de Rus Andreï, de nieuwe vriend van hun ma, ook zijn intrek neemt in de overbevolkte woonst, slaan bij onze Marnix de stoppen door: ‘t is al doodkloppen wat de klok slaat. Gelukkig is er nog mémé die de boel recht probeert te houden.

Theatermaker Arne Sierens sprokkelde in volkswijken ware getuigenissen bijeen en schreef met De Broers Geboers een straffe serie aantekeningen uit het ondergrondse. Hilarisch, maar ook aandoenlijk.

Vintage Arne Sierens met kleppers als Sebastien Dewaele, Tania Van der Sanden, Tom Ternest, Wouter Bruneel en Wim Willaert.

Bekijk ook het programmablaadje onderaan!

www.compagnie-cecilia.be

Alle activiteiten