Natuurvormen tekenen

Hou jij van de natuur? Hou jij van tekenen of wil je eens uitproberen of het wat voor jou is? Deze reeks tekenlessen zijn voor mensen die al tekenend verbinding zoeken met de natuur. In de natuur komen de immers mooiste vormen voor. Neem de doorsnede van een vrucht, de spiraalvorm van een slakkenhuis, de knoppen aan een tak. We kunnen erg veel inspiratie halen uit de natuur. De natuur werkt ...

Wanneer

 • 15 feb 2019
  -
  27 mrt 2020
  maandag
  Gesloten
  dinsdag
  Gesloten
  woensdag
  Gesloten
  donderdag
  Gesloten
  vrijdag
  van 12u. tot 14.30u.
  zaterdag
  Gesloten
  zondag
  Gesloten

Prijs

€ 150,00 (Basistarief: 150,00 €)

Waar

naam
De Remise
adres
Kloosterstraat 162880 Bornem

Contact

e-mail
info@laboarte.be

Info

Hou jij van de natuur?
Hou jij van tekenen of wil je eens uitproberen of het wat voor jou is?
Deze reeks tekenlessen zijn voor mensen die al tekenend verbinding zoeken met de natuur.

In de natuur komen de immers mooiste vormen voor. Neem de doorsnede van een vrucht, de spiraalvorm van een slakkenhuis, de knoppen aan een tak. We kunnen erg veel inspiratie halen uit de natuur.

De natuur werkt ook helend, bij natuurlijke patronen hoef je niets te doen. Ze zijn er. Ze houden je geest op een ontspannen manier bezig. Daardoor komt je geest tot rust, en vervolgens kun je je weer beter concentreren.

In deze cursus zoeken we naar vormen in de natuur die ons aanspreken. We onderzoeken waaiervormen, takvormen, spiraalvormen, vruchten, texturen en kleuren. We werken toe naar één grote compilatie van natuurvormen, uitgewerkt met pen, aquarel en gouache.

Je tekent naar eigen vermogen en op je eigen tempo. Het is jouw ontdekkingstocht, waarbij het proces belangrijker is dan het resultaat.
Je hebt hiervoor geen tekenervaring nodig, iedereen is welkom.

Deze cursus bestaat uit 5 lessen op vrijdag, telkens van 12u tot 14u30 en gaat door in lokaal "Amethist" in Groepspraktijk De Remise, Kloosterstraat 16 te Bornem

Data: 15 en 22 februari, 1, 15 en 22 maart 2019

Gebruik van papier en alle materialen, koffie, thee en lekkers is inbegrepen in de prijs.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten