Alex in Vuilbakland

Deze informatie is niet meer actueel!
Update 22/10: door een ongeval van een technieker van het gezelschap worden de schoolvoorstellingen geannuleerd! Een nieuwe datum wordt zo snel mogelijk aangekondigd! Alex is een meisje dat graag een echte hond wil. Omdat haar ouders een levend huisdier niet zien zitten, bedelven ze haar onder de namaakdieren ofte knuffels. Op een kwaaie dag gooit Alex die allemaal in de vuilbak. En zoals ...

Wanneer

  • 18 jun 2019
    van 14.00 u tot 15.10 u

Waar

naam
Schouwburg

Info

Update 22/10: door een ongeval van een technieker van het gezelschap worden de schoolvoorstellingen geannuleerd! Een nieuwe datum wordt zo snel mogelijk aangekondigd!

Alex is een meisje dat graag een echte hond wil. Omdat haar ouders een levend huisdier niet zien zitten, bedelven ze haar onder de namaakdieren ofte knuffels. Op een kwaaie dag gooit Alex die allemaal in de vuilbak. En zoals Alice een wit konijn achternagaat en via zijn konijnenhol in Wonderland arriveert, zo gaat Alex achter haar knuffels aan en komt ze terecht in Vuilbakland. Alice en Alex maken allebei een reis van de werkelijkheid naar een fantasiewereld en terug.

Choreografe Maria Clara Villa-Lobos liet zich inspireren door de magische wereld van Lewis Carrolls Alice in Wonderland. Ze zocht een originele en ludieke manier om onze wegwerpmaatschappij in vraag te stellen. Alex in Vuilbakland wil kinderen warm maken voor milieukwesties en ecologie door afval een transformerend, creatief potentieel toe te dichten.

www.villanella.be

Dinsdag 18/06 om 14 uur
Schouwburg Ter Dilft
Voor 2de graad lager onderwijs
5 euro

 

Alle activiteiten