Lowiekes vertel-en spelroute

Dit is een UiTPAS Bornem evenement.
Ken je Lowieke al? Het is de hoofdfiguur in een nagelnieuwe vertelroute op de kinderboerderij Barelhoeve. Hij neemt je mee langs de dierenverblijven in een spannend verhaal. Je kan het lezen op de verschillende schuurtjes die zijn opgesteld langs de route. Er zijn ook spelelementen, versjes en weetjes op die schuurtjes te vinden. Guy Didelez schreef het verhaal en Marijke Meersman maakte de ...

Wanneer

 • maandag
  Gesloten
  dinsdag
  van 09u. tot 12.30u., van 13u. tot 18u.
  woensdag
  van 09u. tot 12.30u., van 13u. tot 18u.
  donderdag
  Gesloten
  vrijdag
  van 09u. tot 12.30u., van 13u. tot 18u.
  zaterdag
  van 09u. tot 18u.
  zondag
  van 09u. tot 18u.

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Kinderboerderij Barelhoeve Bornem
adres
Barelstraat 1832880 Bornem

Contact

website
http://www.barelhoeve.be

Info

Ken je Lowieke al?
Het is de hoofdfiguur in een nagelnieuwe vertelroute op de kinderboerderij Barelhoeve. Hij neemt je mee langs de dierenverblijven in een spannend verhaal. Je kan het lezen op de verschillende schuurtjes die zijn opgesteld langs de route. Er zijn ook spelelementen, versjes en weetjes op die schuurtjes te vinden.
Guy Didelez schreef het verhaal en Marijke Meersman maakte de tekeningen.
Je kan de vertelroute op eigen houtje beleven tijdens de openingsuren van de kinderboerderij, ze is ongeveer 1,5 km lang. Maar voor groepen kan je via toerisme Klein-Brabant-Scheldeland een rondleiding vragen met een natuurgids, die dan voor iets extra zorgt. Lowieke is ook in knuffelvorm te vinden in de jeugdhoek van de bib.

De vertelroute kwam tot stand in samenwerking met de Landelijke Gilde, de natuurgidsen Klein-Brabant, de Ambrosius imkersgilde, Raf en Frans Stroobant van de Barelhoeve, Lucas Smits Van Waesberghe en de gemeentelijke diensten.
Ze kreeg subsidies in het kader van het plattelandsbeleid van de Vlaamse, Europese en provinciale overheid.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten