Film Fest Gent On Tour: Stan & Ollie

Deze informatie is niet meer actueel!
Met Film Fest Gent On Tour brengen we een avant-première van een markante film naar een bioscoop of cultureel centrum bij jou in de buurt. Op 18 en 19 februari presenteren we 'Stan & Ollie' op dertien locaties in Vlaanderen en Brussel. 'Stan & Ollie' is een biografische film over het leven van het beroemde komische duo Laurel en Hardy. Met een gouden tijdperk op zak, besluit het duo jaren ...

Wanneer

  • 19 feb 2019
    van 20.00 u tot 21.45 u

Waar

naam
Zaal 1

Info

Met Film Fest Gent On Tour brengen we een avant-première van een markante film naar een bioscoop of cultureel centrum bij jou in de buurt. Op 18 en 19 februari presenteren we 'Stan & Ollie' op dertien locaties in Vlaanderen en Brussel.

'Stan & Ollie' is een biografische film over het leven van het beroemde komische duo Laurel en Hardy. Met een gouden tijdperk op zak, besluit het duo jaren later hun triomfantelijke afscheidstournee te plannen in Groot-Brittannië en Ierland. Ondanks de druk die op hen ligt wegens een hectisch schema weten ze met de steun van hun echtgenotes hun status veilig te stellen bij het aanbiddende publiek.

De hoofdrollen in deze nieuwe film van Jon S. Baird ('Filth') worden vertolkt door John C. Reilly en Steve Coogan. De film is genomineerd voor drie BAFTA awards, waaronder beste Britse film van het jaar.

'Stan & Ollie' is een prachtig eerbetoon aan twee legendes en hun sterke vriendschap.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten
foto: Stan & Ollie
Type
Film

Organisatie

naam
Film Fest Gent (vzw Internationaal Filmfestival van Vlaanderen)

Deel deze pagina