Swing

Deze informatie is niet meer actueel!

Wanneer

  • 18 mei 2019
    van 20.00 u tot 22.30 u

Prijs

€ 15,00 (-19 tarief: € 12)

Waar

naam
Kasteeldomein d’Ursel
adres
Wolfgang d’Urselstraat 92880 Bornem

Info

Van 16 t.e.m. 18 mei slaat de eigenzinnige bende van Circus Ronaldo opnieuw zijn tenten op in het kasteeldomein d’Ursel. Wie Circus Ronaldo al eerder aan het werk zag in hun authentieke circustent, weet dat het gezelschap garant staat voor een boeiende avond vol onverwachte wendingen en doldwaze fratsen.  Swing is een groots spektakel met kleine knipogen, swingende tonen en een vleugje verleiding. Laat je omhullen door de warmte, de speelsheid, de heerlijke dynamiek en frisse ...

Van 16 t.e.m. 18 mei slaat de eigenzinnige bende van Circus Ronaldo opnieuw zijn tenten op in het kasteeldomein d’Ursel. Wie Circus Ronaldo al eerder aan het werk zag in hun authentieke circustent, weet dat het gezelschap garant staat voor een boeiende avond vol onverwachte wendingen en doldwaze fratsen. 

Swing is een groots spektakel met kleine knipogen, swingende tonen en een vleugje verleiding. Laat je omhullen door de warmte, de speelsheid, de heerlijke dynamiek en frisse opgewektheid van Circus Ronaldo’s jonge garde en ontdek het circus zoals niemand je het ooit eerder toonde! Een frisse waaier van circusartiesten trekken al hun registers open op maat van de onvervalste swingmuziek uit de jaren veertig.

Spel: Nanosh Ronaldo, Corneel Didier, Laure Osselin, Kimi Hartmann, Rozalie Havelkova/felicita Prokesova, Jason van Lith.

Deze voorstelling is een organisatie van Circus Ronaldo zelf. Daarom is er jammer genoeg geen korting voor onze Vriendenpassers.

www.circusronaldo.be

Alle activiteiten