ZAP!

Deze informatie is niet meer actueel!

Wanneer

  • 23 mrt 2019
    van 15.00 u tot 17.30 u

Prijs

€ 5,00

Waar

naam
Schouwburg

Info

ZAP! is de jaarlijkse voorstelling van de dansafdeling van de Academie van Bornem. Getalenteerde jonge dansers - van beginner tot semi-professioneel - staan opnieuw op het podium van Ter Dilft in een dynamisch en betoverend geheel, voorbereid en begeleid door professionele choreografen. Ze lieten zich deze keer inspireren door de vele facetten die televisie te bieden heeft. De verschillende dansstijlen en bijzondere invullingen nemen het publiek mee in een flitsende wereld vol creativiteit ...

ZAP! is de jaarlijkse voorstelling van de dansafdeling van de Academie van Bornem.

Getalenteerde jonge dansers - van beginner tot semi-professioneel - staan opnieuw op het podium van Ter Dilft in een dynamisch en betoverend geheel, voorbereid en begeleid door professionele choreografen. Ze lieten zich deze keer inspireren door de vele facetten die televisie te bieden heeft. De verschillende dansstijlen en bijzondere invullingen nemen het publiek mee in een flitsende wereld vol creativiteit en dansplezier.
Hedendaagse en moderne dans, klassiek ballet en pointes... Laat je meeslepen in een wereld waarin dans, muziek en jong talent centraal staan!

Iedereen welkom!

De ticketverkoop start vrijdag 01/02 om 15 uur!

Alle activiteiten