Free Solo

Deze informatie is niet meer actueel!

Wanneer

  • 19 mrt 2019
    van 20.30 u tot 22.10 u

Prijs

€ 6,00 (Vriendenpas 18/19: € 5 | -19 tarief: € 3)

Waar

naam
Schouwburg Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem

Info

Alex Honnold is een legende in het zogenaamde free-solo klimmen: het bergklimmen zonder touw of enige andere vorm van beveiliging. En dat op grote hoogten, waardoor elk klein foutje letterlijk fataal kan zijn. Op zijn 30ste heeft Alex alle uitdagingen overwonnen, behalve die ene: de beklimming van El Capitan, de legendarische, 900 meter hoge bergwand in het Yosemite National Park. In Free Solo volgt  filmmaker Jimmy Chin zijn vriend Alex in de voorbereidingen naar deze laatste grote ...

Alex Honnold is een legende in het zogenaamde free-solo klimmen: het bergklimmen zonder touw of enige andere vorm van beveiliging. En dat op grote hoogten, waardoor elk klein foutje letterlijk fataal kan zijn. Op zijn 30ste heeft Alex alle uitdagingen overwonnen, behalve die ene: de beklimming van El Capitan, de legendarische, 900 meter hoge bergwand in het Yosemite National Park.

In Free Solo volgt  filmmaker Jimmy Chin zijn vriend Alex in de voorbereidingen naar deze laatste grote uitdaging. Het wordt een pure thriller, een verslag van een ongelooflijk knap, waanzinnig waagstuk.

Deze film werd genomineerd voor de Oscars en is gewoon fenomenaal op groot scherm!

VS, 2018, 100'
Regie: Jimmy Chin & Elizabeth Chai Vasarhelyi

Koop je tickets online: snel, gemakkelijk en zonder aanschuiven aan de kassa!

Opgelet: sinds februari zijn onze filmzitjes genummerd!

Alle activiteiten