Isaac Deurinck en Ewout Lehoucq met cello, accordeon, zang

Deze informatie is niet meer actueel!
Zomerconcert met aperitief in de tuin van De Notelaer Ewout Lehoucq en Isaak Duerinck nemen u mee naar zonovergoten Franse dorpspleintjes, zwoele Argentijnse tango-avonden, Berlijnse cabarets ... en misschien ook wel een discoclub? Op immer speelse wijze streeft dit duo naar een zuivere interpretatie van repertoire, gaande van Bach tot Brel, Piazzolla tot Piaf. Ze elkaar kennen op het ...

Wanneer

  • 18 aug 2019
    van 11.00 u tot 13.00 u

Prijs

€ 14,00 (Basistarief: 14,00 €)

Waar

naam
Paviljoen De Notelaer
adres
Notelaerdreef 2, Bornem2880 Hingene (Bornem)

Tickets

Telefoon
038896920
e-mail
info@notelaer.be
website
http://www.notelaer.be

Info

Zomerconcert met aperitief in de tuin van De Notelaer

Ewout Lehoucq en Isaak Duerinck nemen u mee naar zonovergoten Franse dorpspleintjes, zwoele Argentijnse tango-avonden, Berlijnse cabarets ... en misschien ook wel een discoclub? Op immer speelse wijze streeft dit duo naar een zuivere interpretatie van repertoire, gaande van Bach tot Brel, Piazzolla tot Piaf. Ze elkaar kennen op het Koninklijk Conservatorium Antwerpen, waar Ewout drama studeerde en Isaak klassieke piano. In De Notelaer zal u ze echter aan het werk zien op cello, accordeon en zang.
Sinds 2016 treedt dit duo regelmatig op in binnen- en buitenland, soms in het bonte gezelschap van gitarist-trompettist Simon Dhaen en zangeres Laura Van Rossum. Ook maken ze beiden deel uit van het collectief LA^P, dat onder de vleugels van Muziektheater Transparant al verschillende projecten realiseerde, o.a. in samenwerking met de Roovers, Laika en Zonzo.
Kom luisteren, dromen, meezingen - er mag gedanst worden!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten