Smeulders en Smeulders met accordeon

Deze informatie is niet meer actueel!
Zomerconcert met aperitief in de tuin van De Notelaer Twee stoelen, twee broers vergezeld van enkele concertaccordeons en een onuitputtelijk repertoire van een topmeester uit de klassieke muziek, Johann Sebastian Bach! Meer is er niet nodig om Ivan en Mike Smeulders een uiterst boeiend muzikaal programma in elkaar te laten steken omtrent deze fantastische muziek. Verwacht je zeker niet aan een ...

Wanneer

  • 19 mei 2019
    van 11.00 u tot 13.00 u

Prijs

€ 14,00 (Basistarief: 14,00 €)

Waar

naam
Paviljoen De Notelaer
adres
Notelaerdreef 2, Bornem2880 Hingene (Bornem)

Tickets

Telefoon
03/8896920
e-mail
info@notelaer.be
website
http://www.notelaer.be

Info

Zomerconcert met aperitief in de tuin van De Notelaer

Twee stoelen, twee broers vergezeld van enkele concertaccordeons en een onuitputtelijk repertoire van een topmeester uit de klassieke muziek, Johann Sebastian Bach!
Meer is er niet nodig om Ivan en Mike Smeulders een uiterst boeiend muzikaal programma in elkaar te laten steken omtrent deze fantastische muziek. Verwacht je zeker niet aan een louter klassiek concert, wel aan een mengeling van diverse stijlen waartoe de muziek van Bach zich uitstekend leent. Het zouden ook Smeulders & Smeulders niet zijn mochten ze zich niet wagen aan zowel jazzarrangementen, Balkan- en folkinvloeden waarin de overbekende melodieën van Bach toch steeds in te herkennen zijn. En dan ineens toch weer een originele orgelsuite … .
Naast hun optredens met o.a. Bart Peeters en Kapitein Winokio, kijken de twee multi-instrumentalisten er zelf enorm naar uit om even terug te grijpen naar hun roots als klassiek geschoolde accordeonisten. Van diversiteit gesproken!
Bachatelles, alles behalve een bagatel…

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten