HOOGTIJ – Feest in de Scheldevallei!

Deze informatie is niet meer actueel!
Varen in een oude zeilboot? Een zeemeermin ontmoeten?Door de prachtige natuur trekken met een gids? Feest mee op zondag 16 juni tijdens HOOGTIJ, een dag vol beleving op en langs het water! HOOGTIJ biedt een brede waaier van meer dan 60 activiteiten aan. Kom varen, wandelen, fietsen, ontspannen, cultuur opsnuiven, actie beleven of genieten met het hele gezin! Veel activiteiten zijn gratis, de ...

Wanneer

  • 16 jun 2019
    van 14.00 u tot 16.00 u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Diverse locaties
adres
Diverse straten2880 Bornem

Info

Varen in een oude zeilboot? Een zeemeermin ontmoeten?Door de prachtige natuur trekken met een gids? Feest mee op zondag 16 juni tijdens HOOGTIJ, een dag vol beleving op en langs het water!

HOOGTIJ biedt een brede waaier van meer dan 60 activiteiten aan. Kom varen, wandelen, fietsen, ontspannen, cultuur opsnuiven, actie beleven of genieten met het hele gezin!

Veel activiteiten zijn gratis, de andere zijn speciaal voor de gelegenheid zacht geprijsd.

Het thema van deze eerste editie is 'DE KRACHT VAN HET WATER'. Wist je dat de Scheldevallei een heel bijzondere rol speelt in de klimaatverandering?

Dit feest in meer dan 20 gemeenten is een gezamenlijke inspanning van Regionaal Landschap Schelde-Durme, Rivierpark Scheldevallei en tientallen gemeenten en verenigingen tussen Antwerpen en Gent!

~ ~ ?? JIJ FEEST TOCH MEE ???? ~ ~
www.hoogtijscheldevallei.be

/// Dit event is de opvolger van de Scheldehappening en is mogelijk dankzij de bijdrage van de Europese Gemeenschap in het kader van het project Life SPARC. ///

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten
foto: Jij feest toch mee?

Organisatie

naam
Regionaal Landschap Schelde-Durme

Deel deze pagina