Avontuurlijke wandelaars gezocht voor trage-wegen-missie!

Deze informatie is niet meer actueel!
Meer dan 10 geleden werden de trage wegen in Bornem voor het eerst in kaart gebracht. Hoog tijd dus om te kijken hoe ze het vandaag stellen! Jij kan ons daarbij helpen. Ben jij de padvinder die we zoeken? // MISSIE // Hou je van wandelen en ben je benieuwd om ook de weinig betreden plekjes te leren kennen? Kom dan zeker naar onze infoavond. Je krijgt er alle informatie die je nodig hebt om ...

Wanneer

  • 28 mrt 2019
    van 20.00 u tot 22.00 u
  • 30 mrt 2019
    van 09.15 u tot 12.00 u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
gemeenschapshuis Hingene
adres
Vleminckstraat 732880 Bornem

Contact

Telefoon
09 210 90 54
e-mail
lies@rlsd.be
website
http://www.rlsd.be

Info

Meer dan 10 geleden werden de trage wegen in Bornem voor het eerst in kaart gebracht. Hoog tijd dus om te kijken hoe ze het vandaag stellen! Jij kan ons daarbij helpen. Ben jij de padvinder die we zoeken?

// MISSIE //

Hou je van wandelen en ben je benieuwd om ook de weinig betreden plekjes te leren kennen? Kom dan zeker naar onze infoavond. Je krijgt er alle informatie die je nodig hebt om deze missie tot een goed einde te brengen.

// WORKSHOP //

Omdat de inventarisatie voor het eerst gebeurt met de Trage Wegen App, voorzien we speciaal voor alle kandidaat-padvinders een gezamenlijke terreinuitstap op zaterdag 30 maart van 9.30 uur tot 12 uur. We onthullen onderweg de beste tips & tricks! Voor wie het niet zo ziet zitten om met de App te werken: geen nood, we zoeken samen een oplossing!

// PRAKTISCH //

Inschrijven is niet nodig, iedereen is van harte welkom!
Info: Lies Vervaet, www.rlsd.be, lies@rlsd.be of 052 33 89 14.

[ Deze infoavond wordt georganiseerd door de gemeente Bornem en Regionaal Landschap Schelde-Durme met de steun van de Provincie Antwerpen. ]

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten