Film Fest Gent On Tour: L'Adieu à la Nuit

Deze informatie is niet meer actueel!
Met Film Fest Gent On Tour brengen we een avant-première van een markante film naar een bioscoop of cultureel centrum bij jou in de buurt. Op 16 april presenteren we 'L'Adieu à la Nuit' in CC Ter Dilft. Muriel is een onafhankelijke vrouw met een amandelplantage en een paardenfokkerij. Wanneer haar kleinzoon haar voor de laatste keer komt bezoeken voordat hij naar Canada vertrekt, ontdekt ze ...

Wanneer

  • 16 apr 2019
    van 20.00 u tot 22.00 u

Waar

naam
CC Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 432880 Bornem

Info

Met Film Fest Gent On Tour brengen we een avant-première van een markante film naar een bioscoop of cultureel centrum bij jou in de buurt. Op 16 april presenteren we 'L'Adieu à la Nuit' in CC Ter Dilft.

Muriel is een onafhankelijke vrouw met een amandelplantage en een paardenfokkerij. Wanneer haar kleinzoon haar voor de laatste keer komt bezoeken voordat hij naar Canada vertrekt, ontdekt ze dat hij duistere geheimen met zich meedraagt.

Regisseur André Téchiné staat allesbehalve voor zijn vuurdoop. Al decennialang maakt hij films en staat bekend als één van de meest succesvolle regisseurs van Frankrijk. Het is dan ook al de achtste keer dat hij samenwerkt met Catherine Deneuve, waarmee hij onder andere 'Ma Saison Préférée' draaide. Téchiné won in zijn carrière drie Césars en won de award voor beste regie op het filmfestival van Cannes in 1985, voor zijn film 'Rendez-vous'.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten