L’Adieu à la Nuit (Film Fest Gent On Tour)

Deze informatie is niet meer actueel!
‘Film Fest Gent’ trekt het land in. Iedere derde dinsdag van de maand wordt een spraakmakende avant-première vertoond in een aantal filmhuizen en cultuurcentra in Vlaanderen. In Klein-Brabant kan je afwisselend terecht in CC Ter Dilft en cc binder. De vertoning wordt telkens voorafgegaan door een video-introductie waarin Patrick Duynslaegher en een relevante gastspreker dieper ingaan ...

Wanneer

  • 16 apr 2019
    van 20.30 u tot 22.13 u

Prijs

€ 6,00 (Vriendenpas 18/19: € 5 | -19 tarief: € 3)

Waar

naam
Schouwburg

Info

‘Film Fest Gent’ trekt het land in. Iedere derde dinsdag van de maand wordt een spraakmakende avant-première vertoond in een aantal filmhuizen en cultuurcentra in Vlaanderen. In Klein-Brabant kan je afwisselend terecht in CC Ter Dilft en cc binder. De vertoning wordt telkens voorafgegaan door een video-introductie waarin Patrick Duynslaegher en een relevante gastspreker dieper ingaan op wat de film nu zo bijzonder maakt. Catherine Deneuve speelt Muriel, een zelfstandige ...

‘Film Fest Gent’ trekt het land in. Iedere derde dinsdag van de maand wordt een spraakmakende avant-première vertoond in een aantal filmhuizen en cultuurcentra in Vlaanderen. In Klein-Brabant kan je afwisselend terecht in CC Ter Dilft en cc binder. De vertoning wordt telkens voorafgegaan door een video-introductie waarin Patrick Duynslaegher en een relevante gastspreker dieper ingaan op wat de film nu zo bijzonder maakt.

Catherine Deneuve speelt Muriel, een zelfstandige vrouw die op haar eentje een amandelplantage en een paardenfokkerij runt. Haar kleinzoon brengt wat tijd met haar door voordat hij vertrekt naar Canada, een laatste bezoekje. Tijdens dit bezoek ontdekt ze dat hij donkere geheimen met zich meedraagt.

FR/DUI, 2018, 103’
Regie: André Téchiné
Met o.a. Catherine Deneuve, Kacey Mottet Klein, Oulaya Amamra…

Film Fest Friends krijgen het standaard kortingstarief op vertoon van hun lidkaart.

De volgende editie van Film Fest Gent On Tour in Klein-Brabant vindt plaats op 21 mei 2019 in cc Binder. De film wordt een maand vooraf aangekondigd.

Koop je tickets online: snel, gemakkelijk en zonder aanschuiven aan de kassa!

Opgelet: sinds februari zijn onze
filmzitjes genummerd!

 

Alle activiteiten