Lezing over het visserijonderzoek in de Zeeschelde door bioloog Dr. Jan Breine (INBO) i.k.v. het RLSD evenement 'Hoogtij'.

Deze informatie is niet meer actueel!
Bioloog Jan Breine, verbonden aan het Instituut voor Natuur- & Bosonderzoek, monitort al ettelijke jaren het visbestand op de Schelde. In het kader van het evenement 'Hoogtij' van het Regionaal Landschap Schelde - Durme' geeft hij een actuele stand van zaken van het onderzoek. De lezing is gratis maar gezien het beperkte aantal plaatsen is het belangrijk om uw aanwezigheid (aantal personen) ...

Wanneer

  • 16 jun 2019
    van 10.00 u tot 12.15 u

Waar

naam
Paviljoen De Notelaer
adres
Notelaerdreef 2, Bornem2880 Hingene (Bornem)

Info

Bioloog Jan Breine, verbonden aan het Instituut voor Natuur- & Bosonderzoek, monitort al ettelijke jaren het visbestand op de Schelde. In het kader van het evenement 'Hoogtij' van het Regionaal Landschap Schelde - Durme' geeft hij een actuele stand van zaken van het onderzoek.

De lezing is gratis maar gezien het beperkte aantal plaatsen is het belangrijk om uw aanwezigheid (aantal personen) door te geven aan Paul Segers (segerspol@hotmail.com). Je ontvangt daarna al dan niet uw bevestiging.

 

 

Alle activiteiten