Speelpleinwerking: De Wendigo

Deze informatie is niet meer actueel!
De speelpleinwerking is een initiatief waar kinderen zoveel mogelijk hun vakantie kunnen beleven. Wij organiseren speelpleinwerking tijdens alle vakanties behalve tijdens de kerstvakantie. Samen met de animatoren probeert de jeugddienst de kinderen een leuke vakantie te bezorgen. Een vakantie waarin niets moet en alles mag Het is winter op de prairie waar de indianen rondtrekken. Iedereen ...

Wanneer

  • 5 aug 2019
    -
    8 aug 2019

Prijs

€ 4,00 (Inwoners betalen 4 euro voor een hele dag, 2 euro voor een halve dag.Niet- inwoners betalen 5 euro voor een hele dag en 2,5 euro voor een halve dag.)

Waar

naam
Zaal Kloosterheide
adres
Kloosterstraat 892880 Bornem

Contact

Telefoon
038906947

Info

De speelpleinwerking is een initiatief waar kinderen zoveel mogelijk hun vakantie kunnen beleven. Wij organiseren speelpleinwerking tijdens alle vakanties behalve tijdens de kerstvakantie. Samen met de animatoren probeert de jeugddienst de kinderen een leuke vakantie te bezorgen. Een vakantie waarin niets moet en alles mag

Het is winter op de prairie waar de indianen rondtrekken. Iedereen heeft honger, een kwade wind waait over het land. De oude wijze indianen vertellen de eeuwenoude legenden over de Wendigo.
Deze “kwade” geest begeeft zich onder de mensen om hun voedsel te stelen. Daarom moeten de indianen hun jachtgebieden steeds groter maken en zijn ze steeds langer van tipi weg. Ze hebben allemaal honger. Er moet iets aan die Wendigo gedaan worden. Een groep dappere indianenmannen en vrouwen vertrekt op tocht om hem te verslaan.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten