Speelpleinwerking: Vreemde elfenvrienden

Deze informatie is niet meer actueel!
De speelpleinwerking is een initiatief waar kinderen zoveel mogelijk hun vakantie kunnen beleven. Wij organiseren speelpleinwerking tijdens alle vakanties behalve tijdens de kerstvakantie. Samen met de animatoren probeert de jeugddienst de kinderen een leuke vakantie te bezorgen. Een vakantie waarin niets moet en alles mag Vreemde elfenvrienden Jonas is een tienjarig jongetje dat zich soms ...

Wanneer

  • 15 jul 2019
    -
    19 jul 2019

Prijs

€ 4,00 (Inwoners betalen 4 euro voor een hele dag, 2 euro voor een halve dag.Niet- inwoners betalen 5 euro voor een hele dag en 2,5 euro voor een halve dag.)

Waar

naam
Zaal Kloosterheide
adres
Kloosterstraat 892880 Bornem

Contact

Telefoon
038906947

Info

De speelpleinwerking is een initiatief waar kinderen zoveel mogelijk hun vakantie kunnen beleven. Wij organiseren speelpleinwerking tijdens alle vakanties behalve tijdens de kerstvakantie. Samen met de animatoren probeert de jeugddienst de kinderen een leuke vakantie te bezorgen. Een vakantie waarin niets moet en alles mag

Vreemde elfenvrienden

Jonas is een tienjarig jongetje dat zich soms nogal eenzaam voelt. Daarom gaat hij op Vriender, een app op zijn slimme telefoon, op zoek naar nieuwe vrienden. Dit gaat niet altijd even vlot. Er zitten namelijk ook slechte vriendjes op Vriender. Hij heeft echter dringend vriendjes nodig, want vrijdag heeft hij zijn verjaardagsfeestje, en tot nu toe wilt er niemand komen… Zelfs zijn eigen mama en papa niet!
Dat Jonas zich eenzaam voelt, komt ook aan de oren van de opper-11. Deze baas van alle elfen besluit om twee elfen-in-opleiding naar Jonas te sturen, om zijn zoektocht naar nieuwe vrienden in goeie banen te leiden. Zal het Jonas, samen met zijn gloednieuwe vreemde elfenvrienden, Negendriekwart en Tientje, lukken om nieuwe vriendjes te maken tegen zijn verjaardagsfeestje? Kom het te weten op het speelplein van Bornem!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten