Infoavond Trage Wegen Hingene – LAAT JE STEM HOREN!

Deze informatie is niet meer actueel!
Grijp je kans en laat jouw stem mee de toekomst van de trage wegen in Hingene bepalen! Kom naar de gratis infoavond en ontdek hoe je jouw ideeën aan ons kan bezorgen. WAT KAN ANDERS / BETER? Welke trage wegen vind jij belangrijk? Welke wegjes verdienen een opknapbeurt? Waar liggen kansen om alternatieve, veilige en mooie verbindingen te realiseren? Kortom: wat is goed en wat kan anders / ...

Wanneer

  • 27 jun 2019
    van 20.00 u tot 22.00 u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Gemeenschapshuis Hingene
adres
Edmond Vleminckxstraat 732880 Bornem

Contact

Telefoon
09 210 90 54
e-mail
lies@rlsd.be

Info

Grijp je kans en laat jouw stem mee de toekomst van de trage wegen in Hingene bepalen! Kom naar de gratis infoavond en ontdek hoe je jouw ideeën aan ons kan bezorgen.

WAT KAN ANDERS / BETER?

Welke trage wegen vind jij belangrijk? Welke wegjes verdienen een opknapbeurt? Waar liggen kansen om alternatieve, veilige en mooie verbindingen te realiseren? Kortom: wat is goed en wat kan anders / beter? Ga op pad, bezoek zoveel wegjes als je zelf wilt en noteer jouw bevindingen. Dit is jouw kans om al je ideeën met ons te delen!

KOM NAAR DE GRATIS INFOAVOND!

Tijdens deze infoavond krijg je:

1) een kaart waarop alle lokale trage wegen in hun huidige toestand staan aangeduid
2) tips over de vele punten waarop je trage wegen kan evalueren
3) info over hoe jouw bevindingen ons kunnen bereiken
4) toelichting bij het tragewegenproject van de gemeente

PRAKTISCH

Deze infoavond wordt georganiseerd door de gemeente Wichelen in samenwerking met Regionaal Landschap Schelde-Durme en de Provincie Antwerpen. Deelnemen is gratis en inschrijven is niet nodig. Welkom!

EN DAARNA?

De adviezen die we na deze infoavond ontvangen zullen worden gebundeld en besproken tijdens een Open Evaluatieavond op donderdag 17 oktober. De conclusies van deze avond worden in een adviesbundel overgemaakt aan het gemeentebestuur van Bornem, dat hierin een praktische leidraad vindt om de trage wegen van Hingene op te waarderen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten