MIRA - Verre van Weg

Deze informatie is niet meer actueel!
Woord, beeld en muziek over liefde en gemis 'Verre van Weg' is een reis langs muzikaal erfgoed van onze planeet. We ontdekken een schat aan liedjes die toont hoe wij – doorheen tijd en ruimte - muzikaal uiting geven aan de liefde voor wie er niet meer is. In 2014 verliest zangeres Mira haar ongeboren dochtertje. Geconfronteerd met de moeizame omgang van onze samenleving met rouw en verdriet ...

Wanneer

  • 19 okt 2019
    van 16.00 u tot 18.00 u

Prijs

€ 12,00 (Basistarief: 12,00 €; vriendenpas 19/20: 10,00 €; - 19 tarief: 8,00 €; Abo tarief 19/20: 10,00 €)

Waar

naam
CC Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 432880 Bornem

Info

Woord, beeld en muziek over liefde en gemis

'Verre van Weg' is een reis langs muzikaal erfgoed van onze planeet. We ontdekken een schat aan liedjes die toont hoe wij – doorheen tijd en ruimte - muzikaal uiting geven aan de liefde voor wie er niet meer is.

In 2014 verliest zangeres Mira haar ongeboren dochtertje. Geconfronteerd met de moeizame omgang van onze samenleving met rouw en verdriet en geïnspireerd door de troost van muziek, maakte ze dit concert voor de Gezinsbond.

Vooraf brengt ritueelbegeleider Caroline Meerschaert in een collage van verhalen de ervaring van het verlies van een kind rond de geboorte in beeld. Hoe rouw je om iemand die je niet mocht kennen? Hoe vul je de leegte als er geen herinneringen zijn?

Na de voorstelling stellen verschillende organisaties die werken rond dit thema zichzelf voor.

Leden Gezinsbond genieten de avond van het concert € 2,00 korting op hun lidkaart.

Dit concert wordt georganiseerd in samenwerking met O.V.O.K. vzw

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten