Schoolfilm: Binti

Deze informatie is niet meer actueel!
Binti Een film van Frederike Migom De 12-jarige Binti droomt ervan om een bekende vlogger te worden zoals haar idool Tatyana. Maar wanneer ze op een dag met haar papa Jovial moet vluchten voor de politie, die hen het land wil uitzetten, ontmoet ze Elias. Terwijl Binti hem al vloggend helpt met zijn Red de Okapi Club, rijpt er bij haar een perfect plan: haar papa moet trouwen met Elias z'n ...

Wanneer

  • 15 okt 2019
    van 10.00 u tot 11.30 u

Prijs

€ 4,00 (Basistarief: 4,00 €)

Waar

naam
CC Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 432880 Bornem

Info

Binti
Een film van Frederike Migom

De 12-jarige Binti droomt ervan om een bekende vlogger te worden zoals haar idool Tatyana. Maar wanneer ze op een dag met haar papa Jovial moet vluchten voor de politie, die hen het land wil uitzetten, ontmoet ze Elias. Terwijl Binti hem al vloggend helpt met zijn Red de Okapi Club, rijpt er bij haar een perfect plan: haar papa moet trouwen met Elias z'n mama, zodat ze in het land kunnen blijven.

Winnaar Beste Film (professionele jury) op het JEF festival, winnaar Grote prijs en speciale vermelding van kinderjury op FIFEM (Montréal).

Kinderen kunnen al vloggend hun dromen waarmaken. Zoals Binti, die het recht opeist om te dromen, net zoals haar leeftijdsgenoten. Binti is een Vlaamse jeugdfilm van Frederike Migom met o.a. Bebel Tshiani Baloji (Binti), Mo Bakker (Elias), Joke Devynck (mama Elias), Baloji (papa Binti), Tatyana Beloy en Aboubakr Bensaihi.

Samenwerking met CC Ter Dilft Bornem

Schoolfilm voor leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar (3e graad lager)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten