Fietsdodentocht

Deze informatie is niet meer actueel!
Een kleine week voordat de wandelaars zich aan de alom bekende 'Dodentocht' wagen, laten we het Proximus Cycling Challenge-peloton los in en rondom Bornem. Met de keuze uit 3 afstanden (35km - 60km - 100km) is de Fietsdodentocht een gezellige recreatieve toertocht voor elke leeftijd. Vanuit Bornem brengt het parcours van de 100 km je naar het mooie Pajottenland waar er enkele leuke ...

Wanneer

  • 4 aug 2019
    van 07.00 u tot 18.00 u

Waar

naam
Sportcentrum Breeven
adres
Barelstraat 111b2880 Bornem

Info

Een kleine week voordat de wandelaars zich aan de alom bekende 'Dodentocht' wagen, laten we het Proximus Cycling Challenge-peloton los in en rondom Bornem. Met de keuze uit 3 afstanden (35km - 60km - 100km) is de Fietsdodentocht een gezellige recreatieve toertocht voor elke leeftijd.

Vanuit Bornem brengt het parcours van de 100 km je naar het mooie Pajottenland waar er enkele leuke kuitenbijters worden voorgeschoteld. Is deze afstand net iets te ver maar hou je toch van een uitdaging, kies dan voor de 60 km. Ook kan je terug kiezen voor de gezellige familietocht van 35 km, met dit jaar een leuke zoektocht bij!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten