Bornemse kunstenaars in Gordes

Deze informatie is niet meer actueel!
11 Bornemse kunstenaars nemen deel aan de tentoonstelling "L'art est un jeu d'enfants" in Gordes van 20 juli tot 2 augustus. Op 26 juli is er een optreden van het Bornemse gitaristentrio in "Théatre des terrasses". L'art est un jeu is een artistieke verkoopstentoonstelling voor het goede doel. De cultuurraad werkt hiervoor samen met de vzw "E dans l'O" uit Gordes. De tentoonstelling met veilig ...

Wanneer

  • 20 jul 2019
    -
    2 aug 2019

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
CC Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41 -- 432880 Bornem

Contact

Telefoon
03 890 69 49
e-mail
cultuurraad@bornem.be

Info

11 Bornemse kunstenaars nemen deel aan de tentoonstelling "L'art est un jeu d'enfants" in Gordes van 20 juli tot 2 augustus. Op 26 juli is er een optreden van het Bornemse gitaristentrio in "Théatre des terrasses".

L'art est un jeu is een artistieke verkoopstentoonstelling voor het goede doel. De cultuurraad werkt hiervoor samen met de vzw "E dans l'O" uit Gordes. De tentoonstelling met veilig vindt plaats in de Chapelle des Pénitents Blanc, place du chateau, Gordes.
De volgende 11 Bornemse kusntenaars stellen er tentoon:
Daelemans Karel foto's van digitale tekeningen), De Rauw Mieke (aquarel), Minnebo Jurgen (foto's) , Vleminckx Mimine (olieverf) , Van Praet Louisette (aquarel), Van Lent Chris (aquarel), Van Nieuwenhuyze Marie Rose (aquarel), Van Pellicom Maurits (aquarel), Van Wesemael John (aquarel), Andries Robert ( aquarel) en Vleeschouwers Mar (ets, lino, monotype).

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten