Startdag Chiro Bornem 2019

Deze informatie is niet meer actueel!
Beste ouders, leden en Chiro-sympathisanten. Na een fantastisch kamp is de leiding alweer volop bezig met de voorbereidingen van het komende werkjaar. De leidingsverdeling is reeds achter de rug. Wij weten dus al welke leiding bij welke groep staat, maar voor jullie blijft dit nog even geheim. We zijn met een enthousiaste leidingsploeg die klaarstaat om er een onvergetelijk jaar van te maken. ...

Wanneer

  • 15 sep 2019
    van 00.00 u tot 23.59 u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Chiro Bornem
adres
Kloosterstraat 872880 Bornem

Contact

Telefoon
04 74 52 05 63
website
https://www.facebook.com/events/724792254622634/
website
http://chirobornem.be

Info

Beste ouders, leden en Chiro-sympathisanten.

Na een fantastisch kamp is de leiding alweer volop bezig met de voorbereidingen van het komende werkjaar.
De leidingsverdeling is reeds achter de rug. Wij weten dus al welke leiding bij welke groep staat, maar voor jullie blijft dit nog even geheim.
We zijn met een enthousiaste leidingsploeg die klaarstaat om er een onvergetelijk jaar van te maken.

Naar jaarlijkse gewoonte gaan we van start op de startdag, die dit jaar doorgaat op zondag 15 september 2019.
Voor diegenen die reeds enkele jaren in de Chiro zitten, zal het al gekend zijn, voor de anderen volgt hieronder toch nog wat extra uitleg:

Alle leden worden verwacht om 10u op de Chiro.
We starten met de overgang.
Hier zullen alle leden onderworpen worden aan proeven om te kijken of ze geslaagd zijn en dus over mogen gaan naar de volgende afdeling of niet.
Nadien is er een spel voorzien waarbij de nieuwe groepen hun fantastische leiding te weten kunnen komen.

Rond 14u begint dan uiteindelijk de 'startdag'. Je mag dus tegen al je kinderen zeggen dat ze tegen dan al hun vriendjes en vriendinnetjes mogen meenemen om een namiddagje avontuur, spel en plezier te beleven op de Chiro.Misschien vinden ze het dan wel zo leuk dat ze willen blijven!
Er zullen parcours zijn die overwonnen moet worden, een springkasteel, en nog veel andere spelletjes die samen voor veel gelach en vreugde zullen zorgen.
Ook aan de ouders hebben we gedacht. Voor jullie is er een terras met bar voorzien, waar jullie kunnen genieten van een hapje en een drankje aan democratische prijzen.
Ondertussen kunnen jullie kijken hoeveel pret jullie kroost heeft en de mogelijkheid om vragen te stellen aan de hoofdleiding.

Om 16u voorzien we nog een klein vieruurtje, waarna we nog even verder spelen.

Rond 17u sluiten we de activiteiten af, geven we wat algemene informatie mee en mag iedereen moe, maar hopelijk voldaan naar huis.

De hoofdleiding zal ook heel de namiddag ter beschikking staan voor vragen i.v.m. inschrijvingsinfo, hoe een jaar er ongeveer uitziet, wie we zijn, hoe je ons kan bereiken…

Wij hopen van harte om jullie dan massaal te kunnen verwelkomen.

Tot dan!
Leidingsploeg Chiro Bornem

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten