Open debat over trage wegen Hingene

Deze informatie is niet meer actueel!
Het is tijd om alle ontvangen adviezen naast elkaar te leggen en de krijtlijnen uit te stippelen voor de trage wegen in Hingene. Laat jouw stem horen tijdens dit laatste infomoment! * EEN ACTIEVE AVOND * Zoek tijdens doe/denk-momenten mee naar antwoorden op vragen als 'Welke trage wegen verdienen in Hingene een opknapbeurt?' en 'Waar is er potentieel om alternatieve, veilige en mooie ...

Wanneer

  • 17 okt 2019
    van 20.00 u tot 22.00 u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
gemeenschapshuis Hingene
adres
E. Vleminckxstraat 742880 Hingene

Contact

Telefoon
09 210 90 54
e-mail
lies@rlsd.be

Info

Het is tijd om alle ontvangen adviezen naast elkaar te leggen en de krijtlijnen uit te stippelen voor de trage wegen in Hingene. Laat jouw stem horen tijdens dit laatste infomoment!

* EEN ACTIEVE AVOND *

Zoek tijdens doe/denk-momenten mee naar antwoorden op vragen als 'Welke trage wegen verdienen in Hingene een opknapbeurt?' en 'Waar is er potentieel om alternatieve, veilige en mooie verbindingen te realiseren?'. Zo zetten we samen de schouders onder een netwerk van trage wegen waar zoveel mogelijk gebruikers van kunnen genieten: wandelaars, fietsers, ruiters, landbouwers, jeugdverenigingen, ...

* DOEL *

De besluiten die we samen nemen worden in een adviesbundel overgemaakt aan het gemeentebestuur, dat hierin een leidraad vindt om de trage wegen van Hingene op te knappen.

* PRAKTISCH *

Deelnemen is gratis en inschrijven is niet nodig.

* WELKOM! *

Deze avond wordt georganiseerd door de gemeente Bornem in samenwerking met Regionaal Landschap Schelde-Durme en de Provincie Antwerpen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten