Beheerwerken natuurgebied Kraaienbroek

Deze informatie is niet meer actueel!
Op het programma staat ondermeer maaien vaneen grasland, verwijderen van overtollige houtopslag en aanplanten van een houtkant. Afspraak vanaf 9 uur op het perceel, einde rond 16 uur. Om er te geraken kan je best aan het einde van de Vinkenlaan in Bornem-Branst de Natuurpunt-pijlen volgen (hier is ook parkeermogelijkheid). Vanaf daar volg je de veldweg tot aan het terrein. Meebrengen: ...

Wanneer

  • 7 dec 2019
    van 09.00 u tot 16.00 u

Waar

naam
volg de NP-pijlen langs de zandweg op het kruispunt Vinkenlaan - Kraanbroekweg te Branst - Bornem
adres
Vinkenlaan2880 Bornem

Info

Op het programma staat ondermeer maaien vaneen grasland, verwijderen van overtollige houtopslag en aanplanten van een houtkant.
Afspraak vanaf 9 uur op het perceel, einde rond 16 uur. Om er te geraken kan je best aan het einde van de Vinkenlaan in Bornem-Branst de Natuurpunt-pijlen volgen (hier is ook parkeermogelijkheid). Vanaf daar volg je de veldweg tot aan het terrein.
Meebrengen: werkkledij, werkhandschoenen en aangepast schoeisel of laarzen, eventueel picknick. Werkmateriaal is ook ter plaatse beschikbaar, voor drank en soep wordt gezorgd.
NB: veiligheidskledij (zaagbroek) en helm/vizier zijn eveneens beschikbaar en tevens verplicht bij het gebruik van motorzaag en bosmaaier!

Alle activiteiten