Tocht door het Verdronken land van Saeftinghe (NL) met gids

Het Verdronken land van Saeftinghe is het grootste brakwaterschor van West-Europa. Een gids van het Zeeuwse Landschap zal ons bij laagwater tot diep in dit machtige schorrengebied leiden, in het enkel met ervaren gids toegankelijke deel van het gebied. Dit wordt op en top natuurbeleving: geulen, slikken, massa's vogels, wie weet zelfs een zeearend… De wandeling duurt zo'n 3 à 4 uur. De ...

Wanneer

  • 17 nov 2019
    van 09.00 u tot 15.00 u

Waar

naam
Parking station Bornem
adres
stationsplein2880 Bornem

Info

Het Verdronken land van Saeftinghe is het grootste brakwaterschor van West-Europa. Een gids van het Zeeuwse Landschap zal ons bij laagwater tot diep in dit machtige schorrengebied leiden, in het enkel met ervaren gids toegankelijke deel van het gebied. Dit wordt op en top natuurbeleving: geulen, slikken, massa's vogels, wie weet zelfs een zeearend… De wandeling duurt zo'n 3 à 4 uur.

De wandeling vergt enig uithoudingsvermogen en we dienen ons te houden aan het reglement van het Zeeuwse Landschap.

Gezien de aard van het terrein en de zwaarte van de tocht mogen geen kinderen onder de tien jaar, zwangere vrouwen en iedereen met een gezondheidsprobleem waarbij snelle hulp noodzakelijk kan zijn aan de tocht deelnemen.

Afspraakplaats: carpoolen vanaf station Bornem om 9 uur of om 10.15 uur ter plaatse, parking bezoekerscentrum Saeftinghe, Emmaweg 4 te Nieuw-Namen.

Toegang: 8 euro/persoon, 4 euro onder de 16 jaar, ter plaatse te betalen.

Meebrengen: (kniehoge) laarzen, verrekijker. Neem wat eten en drinken mee voor onderweg. Draag aan het weer aangepaste kledij en hou er rekening mee dat de kleren vuil zullen worden. Voorzie eventueel ook schone/droge kledij.

Info: Joost Reyniers - joost.reyniers@telenet.be - 0491 14 33 20

Wie meegaat graag een seintje vooraf aan Joost zodat we een idee hebben van het aantal deelnemers.

Alle activiteiten