HOOGTIJ – Feest in de Scheldevallei!

Varen in een oude zeilboot? Een zeemeermin ontmoeten? Door de prachtige natuur trekken met een gids? Feest mee op zondag 21 juni tijdens HOOGTIJ, een dag vol beleving op en langs het water! HOOGTIJ biedt een brede waaier van activiteiten aan. Kom varen, wandelen, fietsen, ontspannen, cultuur opsnuiven, actie beleven of genieten met het hele gezin! Veel activiteiten zijn gratis, de andere zijn ...

Wanneer

  • 21 jun 2020
    van 00.00 u tot 23.59 u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Diverse locaties
adres
Diverse straten2880 Bornem

Info

Varen in een oude zeilboot? Een zeemeermin ontmoeten? Door de prachtige natuur trekken met een gids? Feest mee op zondag 21 juni tijdens HOOGTIJ, een dag vol beleving op en langs het water!

HOOGTIJ biedt een brede waaier van activiteiten aan. Kom varen, wandelen, fietsen, ontspannen, cultuur opsnuiven, actie beleven of genieten met het hele gezin!

Veel activiteiten zijn gratis, de andere zijn speciaal voor de gelegenheid zacht geprijsd.

Het thema van deze editie is 'ECOSYSTEMEN'. Wist je dat de Scheldevallei een heel bijzonder en veelzijdig ecosysteem vormt waar unieke planten en dieren een thuis vinden?

Dit feest in meer dan 15 gemeenten is een gezamenlijke inspanning van Regionaal Landschap Schelde-Durme, Rivierpark Scheldevallei en tientallen gemeenten en verenigingen tussen Antwerpen en Gent!

~ ~ ?? JIJ FEEST TOCH MEE ???? ~ ~

www.hoogtijscheldevallei.be

/// Dit event is mogelijk dankzij de bijdrage van de Europese Gemeenschap in het kader van het project Life SPARC. ///

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten
foto: HOOGTIJ 21 juni 2020

Organisatie

naam
Regionaal Landschap Schelde-Durme

Verwante activiteiten

Deel deze pagina