An Evening With Alex Agnew

In mei 2019 ging Alex Agnew in het Antwerpse sportpaleis in première met z’n nieuwe show Be Careful What You Wish For. Met de gelijknamige theatertour trok hij daarna voor minstens 150 shows langs Vlaamse en Nederlandse theaterzalen. Maar op 12 maart 2020 stond de wereld plots stil. Ook theaters werden gesloten.  De wereld is klaar voor een nieuwe start, zo ook Alex Agnew. Tijdens Be ...

Wanneer

  • 19 mei 2021
    van 20.00 u tot 21.30 u

Prijs

€ 35,00 (Vriendenpas 19/20: € 35 | Abo tarief 19/20: € 35 | POOL Betalend: € 35)

Waar

naam
Cultuurcentrum Ter Dilft
adres
sint-amandsesteenweg 41-432880 Bornem

Contact

website
https://www.terdilft.be/

Info

In mei 2019 ging Alex Agnew in het Antwerpse sportpaleis in première met z’n nieuwe show Be Careful What You Wish For. Met de gelijknamige theatertour trok hij daarna voor minstens 150 shows langs Vlaamse en Nederlandse theaterzalen. Maar op 12 maart 2020 stond de wereld plots stil. Ook theaters werden gesloten.  De wereld is klaar voor een nieuwe start, zo ook Alex Agnew. Tijdens Be Careful What You Wish For was er al de #MeToo, het genderdebat, maar plots was daar een ...

In mei 2019 ging Alex Agnew in het Antwerpse sportpaleis in première met z’n nieuwe show Be Careful What You Wish For. Met de gelijknamige theatertour trok hij daarna voor minstens 150 shows langs Vlaamse en Nederlandse theaterzalen. Maar op 12 maart 2020 stond de wereld plots stil. Ook theaters werden gesloten. 

De wereld is klaar voor een nieuwe start, zo ook Alex Agnew. Tijdens Be Careful What You Wish For was er al de #MeToo, het genderdebat, maar plots was daar een virus, Black Lives Matter, en waar zijn die klimatactivisten naartoe?
Alex Agnew vertrekt vanuit de thema’s van Be Careful What You Wish For, maar neemt het publiek mee in de rollercoaster die door z’n hoofd raast.

Deze mix van bestaand en nieuw materiaal wordt de aanloop naar een volledig nieuwe show. Make comedy funny again. Keep comedy evil. Are you ready for An Evening With Alex Agnew?

35 euro (geen kortingstarieven)

Alle activiteiten