Solo

Wanneer

  • 20 mei 2021
    van 20.00 u tot 21.30 u

Waar

naam
Op locatie
adres
2880 Bornem

Info

Noors componist en tubaspeler Daniel Herskedal heeft een reputatie opgebouwd als een muzikant die de grenzen van zijn instrument verlegt en die betoverend mooie muziek maakt. Sinds 2015 toert hij met zijn tuba en bastrompet door heel Europa en laat een gloed van bezwerende sferen achter met zijn origineel geluid. Herskedal is een opvallende verschijning in jazzland. Natuurlijk door zijn instrumentkeuze maar ook zijn speltechniek en composities maken veel indruk. Dat Herskedal bijzondere en ...

Noors componist en tubaspeler Daniel Herskedal heeft een reputatie opgebouwd als een muzikant die de grenzen van zijn instrument verlegt en die betoverend mooie muziek maakt. Sinds 2015 toert hij met zijn tuba en bastrompet door heel Europa en laat een gloed van bezwerende sferen achter met zijn origineel geluid.
Herskedal is een opvallende verschijning in jazzland. Natuurlijk door zijn instrumentkeuze maar ook zijn speltechniek en composities maken veel indruk. Dat Herskedal bijzondere en vaak ook filmische muziek maakt is zelfs Hollywood niet ontgaan. Dat bleek toen de muzikant vorig jaar een telefoontje kreeg van Brad Pitts productiemaatschappij met het verzoek om muziek te schrijven en bewerken voor de film The Last Black Man in San Francisco.
Daniel Herskedals’ ster is gestaag aan het rijzen. Een niet te missen concert.

18 - 15 euro 
-19 jaar: 9 euro

Omwille van de coronamaatregelen kan je momenteel nog geen tickets bestellen voor deze activiteit. Van zodra we voldoende zekerheid hebben, start de ticketverkoop. We houden iedereen op de hoogte via onze website, nieuwsbrief en sociale media.

Alle activiteiten