Hullep - NIEUWE DATUM!

Wanneer

  • 28 mei 2021
    van 20.00 u tot 21.30 u

Prijs

€ 18,00

Waar

naam
Schouwburg Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem

Info

We kennen Maaike Cafmeyer van heel wat tv-programma’s: ze maakte haar tv-debuut in 2001 in de begingeneriek van Man Bijt Hond , maar werd pas echt bekend als vrouw van Bart De Pauw in Het geslacht De Pauw. Daarna volgde de ene na de andere succesvolle reeks: Aspe , Code 37 , Bevergem, Eigen kweek en De Twaalf . Humo bombardeerde haar, na Sien Eggers en Ruth Beeckman, tot derde grappigste vrouw van Vlaanderen. Naast haar staat de fenomenale Peter De Graef ( Ella , Den elfde van ...

We kennen Maaike Cafmeyer van heel wat tv-programma’s: ze maakte haar tv-debuut in 2001 in de begingeneriek van Man Bijt Hond, maar werd pas echt bekend als vrouw van Bart De Pauw in Het geslacht De Pauw. Daarna volgde de ene na de andere succesvolle reeks: Aspe, Code 37, Bevergem, Eigen kweek en De Twaalf. Humo bombardeerde haar, na Sien Eggers en Ruth Beeckman, tot derde grappigste vrouw van Vlaanderen.
Naast haar staat de fenomenale Peter De Graef (Ella, Den elfde van den elfde, Professor T…). Hij is niet alleen een begenadigd acteur, maar hij is ondertussen een van de beste theaterauteurs van de lage landen.
Met Hullep brengen ze samen met drie muzikanten een tragikomische, muzikale voorstelling over schaamte en durf. 

18 - 15 euro
-19 jaar: 9 euro

HERNEMING

Omwille van de coronamaatregelen kan je momenteel nog geen tickets bestellen voor deze activiteit. Van zodra we voldoende zekerheid hebben, start de ticketverkoop. We houden iedereen op de hoogte via onze website, nieuwsbrief en sociale media.

Alle activiteiten