IJsthee en theecocktails

Wat is thee, wat is een infusie? Wat zijn goeie tips voor het zetten van thee? Wat is anders bij thee voor warme dranken of frisdrank? In deze frisse workshop vinden we antwoorden op deze en veel meer vragen. De verschillende methodieken om ijsthee te maken komen aan bod (van cold brew tot de warme methode). Eens we die onder de knie hebben, gaan we aan de slag: vier soorten ijsthee en ...

Wanneer

  • 20 mei 2021
    van 19.30 u tot 21.30 u

Prijs

€ 18,00

Waar

naam
Cultuurcentrum Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem

Info

Wat is thee, wat is een infusie? Wat zijn goeie tips voor het zetten van thee? Wat is anders bij thee voor warme dranken of frisdrank? In deze frisse workshop vinden we antwoorden op deze en veel meer vragen. De verschillende methodieken om ijsthee te maken komen aan bod (van cold brew tot de warme methode). Eens we die onder de knie hebben, gaan we aan de slag: vier soorten ijsthee en ook cocktails op basis van thee passeren de revue. Voor die laatste gebruiken we thee in combinatie met andere dranken. Feestelijk aperitieven gegarandeerd!

Begeleiding: Renate Coen

DO 20.05 | 19.30 tot 21.30 UUR

18 euro (incl. ingrediënten 5 euro)
Maximum 16 deelnemers
Meebrengen: aardappelmesje, snijplankje en keukenhanddoek
www.deplek-aalst.com 

Omwille van de coronamaatregelen kan je momenteel nog geen tickets bestellen voor deze activiteit. Van zodra we voldoende zekerheid hebben, start de ticketverkoop. We houden iedereen op de hoogte via onze website, nieuwsbrief en sociale media.

Alle activiteiten