The Daisy Crookeds

The Daisy Crookeds, meer dan een alledaagse stringband!! Drie close harmony zingende dames krijgen instrumentale back up van een typische bluegrassformatie (viool, mandoline, banjo, dobro, gitaar en contrabas) en doen daarmee het crooked gedeelte in hun naam alle eer aan. The Daisy Crookeds vinden hun oorsprong in 2015 met de missie 'old time' muziek te spelen. Er is een komen en gaan va...

Wanneer

  • 4 dec 2021
    van 15.00 u tot 16.30 u
  • 4 dec 2021
    van 19.00 u tot 20.30 u

Waar

naam
Velkro
adres
Binnendijkstraat 22880 Weert (Bornem)

Tickets

Telefoon
0493175549

Info

The Daisy Crookeds, meer dan een alledaagse stringband!!
Drie close harmony zingende dames krijgen instrumentale back up van een typische bluegrassformatie (viool, mandoline, banjo, dobro, gitaar en contrabas) en doen daarmee het crooked gedeelte in hun naam alle eer aan.
The Daisy Crookeds vinden hun oorsprong in 2015 met de missie 'old time' muziek te spelen. Er is een komen en gaan van zangeressen en muzikanten, maar langzaam doch zeker krijgt de band vorm.
Het recept bestaat uit een mix van eigen nummers, klassiekers en bewerkte covers met één centraal thema: het gezellig akoestisch brengen van liedjes over de dood, verdriet, miserie, overspel, … telkens met een maffe twist.

Reservatie verplicht.
Alle activiteiten