Klimaatdag Klein-Brabant geannuleerd

Op 28 november organiseert het Burgerplatform Klimaat Klein-Brabant in samenwerking met de gemeentebesturen een regionale klimaatdag. Van 13u tot 18u staat de infrastructuur van CC Ter Dilft in Bornem open voor heel wat activiteiten. Deze klimaatdag wil een merkpunt zijn in de strijd van de volgende jaren tegen een mogelijke klimaatchaos. Een strijd die alle generaties aanbelangt en zek...

Wanneer

  • 28 nov 2021
    van 13.00 u tot 18.00 u

Prijs

Gratis

Waar

naam
CC Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 412880 Bornem

Contact

e-mail
burgerklimaat@gmail.com

Info

Op 28 november organiseert het Burgerplatform Klimaat Klein-Brabant in samenwerking met de gemeentebesturen een regionale klimaatdag. Van 13u tot 18u staat de infrastructuur van CC Ter Dilft in Bornem open voor heel wat activiteiten.
Deze klimaatdag wil een merkpunt zijn in de strijd van de volgende jaren tegen een mogelijke klimaatchaos. Een strijd die alle generaties aanbelangt en zeker de jeugd die er de gevolgen van mislukking zal dragen.
Daarom bieden we op deze klimaatdag 3 sporen aan.
? Jeugdbond voor Natuur en Milieu (JNM) staat garant voor een speelse namiddag waarin jongeren tot 12 jaar op een creatieve manier de klimaatstrijd aangaan.
? Van 13 tot 18u vind je op de infomarkt talrijke stands met relevante informatie. Ex-bouwmeester Leo Van Broeck brengt een keynote over hoe we de klimaatverandering lokaal kunnen bestrijden. De burgemeesters doen een boekje open over de klimaatplannen die ze willen waarmaken.
? De volwassenen kunnen tijdens de namiddag ook nog deelnemen aan 6 ateliers. Deze zorgen ervoor dat elkeen uitgedaagd op de verschillende terreinen waarin klimaatchaos kan bestreden worden. .
Alle activiteiten