Groepstentoonstelling Flash!

Dit is een UiTPAS Bornem evenement.
Collectief Flash! werd opgericht in 2013 door een aantal lokale fotografen die verdieping zochten in digitale- en flitsfotografie, in aanvulling op de bestaande fotoclubs uit de regio. Anders dan de organisaties met wekelijkse en korte bijeenkomsten richt Flash! zich op de samenwerking tussen fotografen, modellen en make-up artisten die samen creatief aan de slag willen rond een zelf be...

Wanneer

  • 29 nov 2021
    van 00.00 u

Prijs

Gratis

Waar

naam
Bibliotheek Bornem
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem

Info

Collectief Flash! werd opgericht in 2013 door een aantal lokale fotografen die verdieping zochten in digitale- en flitsfotografie, in aanvulling op de bestaande fotoclubs uit de regio.

Anders dan de organisaties met wekelijkse en korte bijeenkomsten richt Flash! zich op de samenwerking tussen fotografen, modellen en make-up artisten die samen creatief aan de slag willen rond een zelf bepaald thema. Flash! biedt ondertussen ondersteuning en begeleiding aan een dertigtal digitale fotografen, modellen en make-up artists uit de ruime regio.

Tijdens de tentoonstelling in de bib hangen er werken van drie fotografen: Jo Pauwels, Annick Moerenhout en Luc Van Acker.

https://bornem.bibliotheek.be/agenda/groepstentoonstelling-flash
Alle activiteiten