Parkbib in Hingene

Dit is een UiTPAS Bornem evenement.
Snuister tussen de boeken, installeer je in een strandstoel en lees! Deze zomer organiseert bib Bornem opnieuw een parkbib in het park van Hingene. Die zal wekelijks open zijn op zaterdag, zon- en feestdagen in juli en augustus (13 - 18 uur). Het is er elke keer een beetje boekenmarkt, want de boeken waarvoor in de bib geen plaats meer is kan je er kopen voor 0,50 euro. Een boek ter plek...

Wanneer

 • 1 jul 2022
  -
  21 aug 2022
  maandag
  Gesloten
  dinsdag
  Gesloten
  woensdag
  Gesloten
  donderdag
  Gesloten
  vrijdag
  Gesloten
  zaterdag
  van 13u. tot 18u.
  zondag
  van 13u. tot 18u.

Prijs

Gratis

Waar

naam
Kasteeldomein d'Ursel
adres
Wolfgang d'Urselstraat 92880 Bornem

Contact

Telefoon
https://bornem.bibliotheek.be/parkbib

Info

Snuister tussen de boeken, installeer je in een strandstoel en lees! Deze zomer organiseert bib Bornem opnieuw een parkbib in het park van Hingene. Die zal wekelijks open zijn op zaterdag, zon- en feestdagen in juli en augustus (13 - 18 uur).
Het is er elke keer een beetje boekenmarkt, want de boeken waarvoor in de bib geen plaats meer is kan je er kopen voor 0,50 euro. Een boek ter plekke lezen met zicht op de bomen en het kasteel kan natuurlijk ook. Op sommige dagen worden er ook voorleesmomenten georganiseerd voor jong en oud en een hapje of drankje vind je bij de buren van de parkbar van kasteel d'Ursel.
Alle activiteiten
foto: Parkbib

Organisatie

naam
Bibliotheek Ter Dilft

Verwante activiteiten

Deel deze pagina