Schoolvoorstelling: Baby Pop en Billyboef - Pascale Platel (1e graad lager)

Pascale Platel hoeven we niet meer voor te stellen. Een grand lady die theater een heel persoonlijke touch geeft. Haar legendarische familievoorstellingen 'Ola Pola Potloodgat' en 'De Koning van de Paprikachips' blijven nog steeds succesvol en zijn onvergetelijk door de absurde humor en de heerlijke vertolking. Rond het kinderboek 'Baby Pop en Billyboef' (uitgegeven door Lannoo), dat ...

Wanneer

  • 28 mrt 2023
    van 10.30 u tot 11.10 u
  • 28 mrt 2023
    van 14.00 u tot 14.40 u

Prijs

€ 5,00

Waar

naam
CC Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 412880 Bornem

Contact

Telefoon
03 203 27 05
e-mail
vrijetijdsloket@puursam.be
website
http://www.pascaleplatel.be

Info

Pascale Platel hoeven we niet meer voor te stellen. Een grand lady die theater een heel persoonlijke touch geeft. Haar legendarische familievoorstellingen 'Ola Pola Potloodgat' en 'De Koning van de Paprikachips' blijven nog steeds succesvol en zijn onvergetelijk door de absurde humor en de heerlijke vertolking.

Rond het kinderboek 'Baby Pop en Billyboef' (uitgegeven door Lannoo), dat ze enkele jaren geleden schreef en dat prachtig geïllustreerd werd door Steve Michiels, maakte Pascale Platel een frisse vertelvoorstelling. Mét projecties van Michiels' tekeningen.

Het boek vertelt het verhaal van de ongeboren Baby Pop, die vanuit de buik van haar moeder haar eigenaardige toekomstige familie observeert.

Vader, moeder en broer Billyboef zuigen met flikkerende vampiertandjes verhalen uit de mensen die ze ontmoeten, om ze nadien leeggezogen achter te laten…

Een beeldend verhaal vol humor en ook wel wat griezelig!

Tekst en spel: Pascale Platel
Illustraties: Steve Michiels

In samenwerking met CC Ter Dilft.
Alle activiteiten