Zingen (z)onder de douche

Dit is een UiTPAS Bornem evenement.
Iedereen kan zingen! Dat bewijzen de vele serenades die ten berde gebracht worden onder de warme regenbuien van menig douchecabine. De meeste mensen zijn echter bang dat iemand het zal horen. De dames en heren van 'Zingen (z)onder de douche' liggen daar niet van wakker. Integendeel: ze laten elke woensdagavond van zich horen, zelfs zonder sanitaire ondersteuning. Een flinke scheut geuren...

Wanneer

 • 12 okt 2022
  -
  14 jun 2023
  maandag
  Gesloten
  dinsdag
  Gesloten
  woensdag
  van 20u. tot 21.30u.
  donderdag
  Gesloten
  vrijdag
  Gesloten
  zaterdag
  Gesloten
  zondag
  Gesloten

Prijs

€ 190,00 (Najaarsreeks (okt-dec 22) - 63,00 euro, Voorjaarsreeks (jan-maa 23) - 77,00 euro, Lentereeks (apr-jun 23) - 63,00 euro)

Waar

naam
Gildenhuis
adres
Kardinaal Cardijnplein 82880 Bornem

Info

Iedereen kan zingen!
Dat bewijzen de vele serenades die ten berde gebracht worden onder de warme regenbuien van menig douchecabine. De meeste mensen zijn echter bang dat iemand het zal horen. De dames en heren van 'Zingen (z)onder de douche' liggen daar niet van wakker. Integendeel: ze laten elke woensdagavond van zich horen, zelfs zonder sanitaire ondersteuning. Een flinke scheut geurende goesting en zijdezachte pianobegeleiding volstaan om hun innerlijke nachtegaal uit volle borst zijn ei te laten leggen. Ze zingen zowel moderne hits, onverwoestbare klassiekers, hippe popsongs als breekbare ballades, soms eenstemmig, dan weer meerstemmig. En dit alles onder het motto: 'Plezier gaat boven perfectie'! Voel jij sympathie voor een bonte bende disco-douchers, die in de eerste plaats lol willen maken? Wees welkom, maar niet té kritisch! ??

Het zangseizoen is ingedeeld in drie reeksen: een najaarsreeks, een voorjaarsreeks en een lentereeks. Je kan inschrijven per reeks of meteen voor een heel jaar met een korting.
Alle activiteiten