Lowland Photo Festival

100% uniek, dat is het Lowland Photo Festival ten voeten uit! Het internationale natuurfotografiefestival van de Lage Landen is al aan zijn achtste editie toe en kroonde zichzelf in geen tijd tot dé ontmoetingsplaats voor wie houdt van natuur en fotografie! Tijdens het weekend van 9 en 10 december 2023 strijken opnieuw duizenden natuurfotografen neer in Cultuurcentrum Ter Dilft in Borne...

Wanneer

  • 9 dec 2023
    van 09.00 u

Prijs

Gratis

Waar

naam
Cultuurcentrum Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem

Contact

Telefoon
0032(0)495 32 57 88
e-mail
lowland@landschapvzw.be
website
http://www.landschapvzw.be/lowland

Info

100% uniek, dat is het Lowland Photo Festival ten voeten uit! Het internationale natuurfotografiefestival van de Lage Landen is al aan zijn achtste editie toe en kroonde zichzelf in geen tijd tot dé ontmoetingsplaats voor wie houdt van natuur en fotografie!

Tijdens het weekend van 9 en 10 december 2023 strijken opnieuw duizenden natuurfotografen neer in Cultuurcentrum Ter Dilft in Bornem om er te genieten van het dagvullende lezingenprogramma van beroemde natuurfotografen uit binnen- en buitenland, van de exclusieve avant-premières van natuurfilms, van de prachtige exposities natuurfotografie met honderden werken én van de natuur- en fotografiebeurs boordevol demo's en workshops.

Alle info over de volledige line-up en programma, kan je rustig nalezen op onze website.

--
*Exposities natuurfotografie: gratis toegang
*Fotografie-, natuur én reisbeurs: gratis toegang
*Dagvullend lezingprogramma bioscoopzaal: vanaf 42 euro/dag of 74 euro/ weekend
--
www.landschapvzw.be/lowland
Alle activiteiten