Workshop borduren op kleding

Een illustratie borduren en je outfit nieuw leven inblazen, is voortaan een fluitje van een cent! Tijdens deze gezellige workshop leer je een aantal basics over modern borduren. Nadien ga je aan de slag met een van mijn populairste illustraties, helemaal in het teken van body positivity en self love, op een kledingstuk uit je eigen kast. Dit is de perfecte workshop wanneer je nog nooit ...

Wanneer

  • 30 mrt 2023
    van 19.00 u tot 22.00 u

Prijs

€ 59,00

Waar

naam
Atelier Lilou Bornem
adres
Stationstraat 242880 Bornem

Info

Een illustratie borduren en je outfit nieuw leven inblazen, is voortaan een fluitje van een cent! Tijdens deze gezellige workshop leer je een aantal basics over modern borduren. Nadien ga je aan de slag met een van mijn populairste illustraties, helemaal in het teken van body positivity en self love, op een kledingstuk uit je eigen kast.

Dit is de perfecte workshop wanneer je nog nooit eerder borduurde. Na deze workshop voor beginners kan jij borduren op kleding. Bovendien begrijp je nadien hoe je helemaal zelf leuke tekeningen kan uitzoeken en borduren op je favoriete kledingstukken.

Wat mag je verwachten?

Je krijgt het borduurpakket Sandy Bum (incl. materiaal) en een kwalitatieve print van de bijhorende lijntekening (A5 formaat). Je kiest bovendien helemaal zelf welke huidskleur je de dame in badpak wilt geven. Wil je borduren op kleding breng dan een eigen kledingstuk mee. Bij twijfel mag je me altijd vooraf even contacteren! Ook is er de mogelijkheid om een tote bag of ruime toilettas aan te kopen waarop je dan de illustratie kan borduren. Je kan er ook voor kiezen om het geborduurde werk in de borduurring te laten zitten en het een plekje aan je gallery wall te geven.

Wat kost dat?

59 euro pp (incl. BTW), waarvan 5 euro naar Stichting Pelicano gaat ?? Deze stichting van openbaar nut probeert dagdagelijks de kinderarmoede in ons land op te lossen. Immers, geen enkel kind verdient het om in armoede op te groeien.

Opgelet, plaatsen zijn beperkt!
Alle activiteiten